sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Oportunitate in Maramures: inscrieri la cursurile de competente antreprenoriale gratuite dedicate celor din mediul rural

In cadrul proiectului „O sansă pentru cei din mediul rural”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Fundatia Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures (CDIMM Maramures) va organiza pentru persoanele din mediul rural interesate sa demareze o afacere cursuri de instruire antreprenoriala.
 
Cursurile se organizeaza in comuna Copalnic Manastur, judetul Maramures si sunt gratuite !

Prin participarea la cursurile de instruire antreprenoriala cei interesati pot invata ce trebuie sa faca pentru a avea sanse sa obtina capitalul necesar demararii unei afaceri, care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a demara propriu-zis afacerea, cum sa isi vanda marfa/serviciile, cum pot sa isi dezvolte afacerea, cum isi pot diminua riscurile de esec si ce obligatii legale au si CUM POT ACCESA FONDURI EUROPENE!
Cursurile sunt gratuite pentru persoanele cu domiciliul in mediul rural care se încadreza în una din următoarele categorii :
- persoana in cautarea unui loc de munca;
- persoană inactivă;
- persoana ocupata in agricultura de subzistenta;
- somer
 
Cursurile de competente antreprenoriale, cu o durata totala de 15 zile vor fi compuse din urmatoarele module: legislatie, marketing, management, planificare financiara, TIC, modele de afaceri rurale, plan de afaceri. Cursurile vor fi orientate catre demararea de afaceri in domenii non-agricole.



Inscrierile la cursuri se pot face pana in data de 20 Noiembrie 2012 la: Fundatia Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures (CDIMM), Baia Mare, Bdv. Unirii, Nr. 9/16, jud.Maramures, Telefon/fax: 0262-277727; 0262-224870